Pentru serviciile de reumplere cartuse sau resoftarii imprimante sunt 3 optiuni:

1. Vi cu cartusul sau cartusele la noi unde le putem reumple pe loc. (te rugam sa ne contactezi mai intai sa ne spui modelul si nr cartuselor)
2. Venim noi la tine pentru a le ridica daca ai o comanda de minim 200Lei, le incarcam apoi ti le aducem inapoi, aceasta operatiune dureaza de obicei 24 de ore dar iti va fi comunicata exact in momentul comenzii.
3. Pentru resoftarea trebuie sa vi doar cu imprimanta si cartusul (fara cabluri, CD, etc), asta dupa ce te-am confirmat ca putem resofta imprimanta ta.
Resoftarea se poate face si la distanta, fara sa placi de acasa, pentru detalii te rugam sa citesti aici.

Pentru a intra in posesia produselor disponibile in stoc ai trei posibilitati:

1. Le ridici direct de la magazinul nostru din Bucuresti, nu exista comanda minima pentru aceasta optiune. Trebuie doar sa vii in timpul programului nostru de lucru. Click aici pentru orarul si adresa noastra.

2. Livrare prin postaCost 10Lei. – Comanda minima 30Lei.
Coletele livrare prin posta vor trebuii ridicate de tine de la oficiul postal de care apartii. In mod normal ar trebuii sa primesti un aviz prin care esti instiintat de sosirea coletului la posta, daca acest aviz nu soseste in maxim 3 zile dupa ce te-am confirmat trimiterea coletului poti merge la posta si sa intrebi de el, cu  siguranta este deja acolo.

3. Livrare prin FanCourier – Cost 21Lei indiferent de greutatea coletului. – Comanda minima 80Lei.
Costul de 21 de lei este valabil in toate localitatile cu sediu FanCourier. (vezi aici lista completa)

Top